Gipszkarton rendszerek

A gipszkarton alkalmazásának számtalan előnye van. A hagyományos szerkezetekhez képest olcsóbb. Mivel a gipszkartonozás során nem használunk vizet, és a falakat nem vakoljuk, nem kell megvárni a falszerkezet kiszáradását, hanem gyakorlatilag azonnal készre festhetők, vagy burkolhatók. Ezzel napokat, vagy akár heteket nyerhetünk, hiszen a munkafolyamatot nem kell megszakítani. Az összes gépészeti és villanyszerelési vezetéket a gipszkarton falakban, vagy az álmennyezetek fölött lehet vezetni. Mivel nem kell falat vésni, ezek a munkák is felgyorsulnak. Szintén a gipszkartonozás előnyei közé tartozik, hogy a gipszkarton falszerkezet súlya, a hagyományos falazott szerkezetekhez képest sokkal könnyebb, ezért olyan helyeken is alkalmazható, ahol statikailag a hagyományos falazat nem megépíthető. A gipszkartonból kialakítható formáknak,csak a képzelet szab határt. Bármilyen íves, hullámos, lépcsős, vagy éppen osztott felület kialakítható. Az építés technológiája miatt, gipszkartonozás közben nagyon kevés hulladék keletkezik, Ezzel költséget, és nem utolsó sorban a takarítást is meg lehet spórolni.

"A gipsz természetes anyag. Illatsemleges és nem mérgező. A belőle készült gipszkarton lapok meleg tapintásúak, így jó komfortérzetet biztosítanak. Mivel porózus szerkezetű, szükség esetén képes felvenni a levegő nedvességtartalmát, amit később, száraz idő esetén visszapárologtat a helységbe, ezzel biztosítva a kellemes klímát. A gipsz nem éghető anyag. E tulajdonságát kihasználva, a gipszkarton kiválóan alkalmas acél és fa szerkezetek burkolására. "

Gipszkarton válaszfal

gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.

Gipszkarton előtétfal

Gipszkarton előtétfal készítése jó megoldás ha a helységed hideg, külső falát szeretnéd utólag belülről hőszigetelni, hogy ne sugározza tovább a fal a hideget ezáltal ne hűtse a fűtött lakótered. Továbbá még megoldás lehet az utólagos gépészeti szerelvények elburkolására legyen az víz vezeték, villany vezeték vagy klíma csövek. De kiválóan alkalmazhatod a gipszkarton előtétfalat ha a régi belső falad vakolata málik, töredezett és nagy munka lenne az újra vakolása-festése, leverése ami rengeteg idővel és piszokkal jár, helyette inkább egy tiszta gyors megoldásként javíthatod, korszerűsítheted egy új gipszkarton előtétfal felhúzásával.

Gipszkarton álmennyezet

Az eredeti mennyezeted magasságát tetszés szerint változtathatod gipszkarton mennyezet készítéssel, jelentősen csökkentheted ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthatsz meg. Dekorációs célokra is használhatod, rejtett világítás, hangulatvilágítás vagy izgalmas mennyezetek kialakítására is kiváló megoldás a gipszkarton.. Az új gipszkarton mennyezetet az eredetihez képest leengedheted 12,5 cm-től akár több méterig egalizált gipszkarton léc vázzal vagy horganyzott gipszkarton profil vázzal, direktfüggesztő vagy gipszkarton pálca segítségével.

Tetőtér beépítés

Tetőtér beépítése gipszkartonnal használaton kívüli padlástérből, tetőtérből kialakíthatsz plusz lakóteret, dolgozószobát, vendégszobát vagy akár játszóházat a gyerekeknek. A tetőtér beépítését készítheted gipszkartonnal léc vázzal vagy gipszkarton profil vázzal és elláthatod, korszerűsítheted utólag a szalufák közét, a térdfalat és a mennyezetet a régi elavult helyett korszerű, modern jobbnál-jobb (0,032-0,037λ) szálas hőszigeteléssel, párazárótól a páraáteresztő hőtükrös fóliákkal. Ezáltal modernizálod és jelentősen növeled a lakótér élettartamát, komfortját és csökkented a rezsi költségeidet. És nem utolsó sorban növeled az ingatlanod értékét.

Száraz vakolás

Száraz vakolás gipszkartonnal a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, legtisztább megoldás a vakolatlan tégla, ytong stb.. falszerkezet felületének esztétikus burkolására, előkészítésére a festéshez, tapétázáshoz. Nem kell hozzá a beton, cement, homok, mész csak egy kis elhatározás, bátorság, kézügyesség és ész. A gipszkartonnal száraz vakolt felület jelentősen rövidebb idő alatt készíthető el mint bármelyik cementes alapvakolat felhordása, mert a gipszkarton lap ragasztó száradási ideje jelentősen rövidebb és nem igényel további glettelést csiszolást. Továbbá óriási előnye még a száraz vakolásnak, hogy nem kell utólag glettelni, csiszolni hosszú órákon át a falfelületet mert az elkészült száraz vakolt felületet már készen áll a festésre, alapozásra, burkolásra.

kazettás álmennyezet

Kazettás álmennyezet készítése jó megoldás irodába, üzletbe, vagy akár otthoni helységekbe is. A kazettás álmennyezet előnye hogy egyszerűbb az elkészítése mint a gipszkarton mennyezeté mert a vázszerkezet felrakása után már csak a kazettás álmennyezet lapokat kell a helyére tenni és nincs további felületkezelési teendő. A kazettás álmennyezeti lapok széles minta választékban kaphatók, melyekből a végleges mennyezet kialakításának rengeteg variációja megvalósítható. Továbbá óriási előnye a kazettás álmennyezetnek hogy a gépészeti, villanyszerelési anyagok könnyen javíthatók utólag illetve az utólagos berendezések beszerelése is jóval egyszerűbb a kazettás álmennyezetbe.

Névtelen uj3

Rólunk

Minden szakember azt szeretné, ha megrendelői meg lennének elégedve munkájával. Az elégedett ügyfél újra és újra igénybe veszi szolgáltatásainkat, és ajánl bennünket ismerőseinek.  Ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek minőségi munkát kell kínálnunk nekik. Minőségi munka pedig csak jó szakemberekkel valósítható meg  és a mi csapatunk ezt az irányelvet követi.