HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK

Szigetelő anyagok beltérre, homlokzatra, lábazatra, tetőtér beépítéshez, válaszfalakhoz, padlófűtéshez. Kőzetgyapot, üveggyapot, ásványgyapot, fagyapot, polisztirol hőszigetelő anyagok, bitumenes vízszigetelő anyagok, fújható szigetelés, felületszivárgó lemez,leírások.

épületEK

HŐVESZTESÉGE

1 %
falak
1 %
tető
1 %
padló,födém
"A kellemes közérzet iránti vágy valószínűleg egyidős az emberiség történetével. A hőszigetelés szerepe az 1970-es évek elejétől kapott jelentőséget. Az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott az épületek hőszigetelésével kapcsolatos "világnézet". Az olajár-robbanás először csak gazdasági problémát jelentett, az első energia- megtakarítási intézkedések a hőszigetelés szerepének növekedését eredményezték"

Polisztirol hőszigetelő rendszer

Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezet- védelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik az épületeknél a külső hőszigetelés alkalmazására. Az egyik legelterjedtebb a homlokzati hőszigetelő típus az EPS 80 polisztirol lapos hőszigetelő rendszer. A korábbi években még megfelelő vastagságnak lehetett tekinteni a 4 -5 cm-es homlokzati hőszigetelő rendszereket, a mai igényeknek már csak a 8 -10 és 15 cm-es vastagság felel meg. Könnyen kivitelezhető, gazdaságos megoldás az utólagos homlokzat szigeteléseknél.

Grafitos hőszigetelő rendszer

A grafitos polisztirol hőszigetelő rendszer anyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezető képességgel rendelkezik, mint a hagyományos hőszigetelő lemezek. A termék minden más fizikai tulajdonságaiban azonos a korábbról ismert lemezekkel, így alkalmazása nem igényel új technológiát. A grafitos hőszigetelés kisebb vastagságban is eléri ugyanazt a hőszigetelő képességet, mint a hagyományos polisztirol hőszigetelő rendszerek 

Beltéri hőszigetelő rendszer

A beltéri hőszigetelő rendszerek, beltéri hőszigetelő festékek megoldást kínálnak olyan épületek, lakások, házak és irodák utólagos hőszigetelésére, amelyeknek kívülről való hőszigetelése nem lehetséges. A beltéri hőszigetelő rendszerek és beltéri hőszigetelő festékek segítségével kb. 40-50%-os költség- megtakarítás érhető el, ezáltal az erre való teljes beruházás 2-3 fűtési szezon alatt megtérülhet. Beltéri hőszigetelő rendszerek helyett alkalmazhatók a hőszigetelő festékek melyekkel a falak hideg sugárzása jelentősen csökkenthető ezáltal a komfortérzet jelentősen javul. 

Kőzetgyapot hőszigetelő

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek amiatt terjedtek el világszerte, mivel a legjobb hőszigetelő rendszerek között szerepel, köszönhetően ideális jellemzőinek: kiváló hőszigetelő képesség, jó hangszigetelés, tartós, nedvességre nem érzékeny, tűzálló, kiváló légáteresztő képesség, környezetre és egészségre káros hatása nincs. Páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező, ennek köszönhetően nem akadályozza a pára homlokzaton keresztül történő eltávozását, ez csökkenti a penészesedés kialakulását. 

Baumit Open hőszigetelő

Világviszonylatban is újdonság a Baumit Open légáteresztő homlokzat. Használatával a fal gyorsabban szárad és jó páraáteresztő képességűvé válik. A Baumit Open hőszigetelő rendszer felépítése:hőszigetelő mikrocellás lemez (expandált polisztirolhab); ragasztótapasz a lemezek felragasztására; üvegszövet háló, amely a ragasztó tapaszt erősíti; páraáteresztő és nedvszívás-kiegyenlítő alapozó; valamint vízlepergető vakolat. A diffúzió számára nyitott polisztirol szigetelés a többi optimálisan összehangolt tartozékkal együtt olyan hőszigetelő rendszert képez, amely kedvező áron kellemes klímát biztosít a lakótérben. 

Lábazati hőszigetelő

A lábazati hőszigetelő rendszerek alapanyaga, az extrudált polisztirol hab lemez (XPS zártcellás polisztirol) zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele szinte egyenlő a nullával (0,2–1,0 V%), s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik, kiváló mechanikai tulajdonságai sem változnak. A  lábazati hőszigetelő rendszerek nedves felületeken is megtartják hőszigetelő képességüket. Az  lábazati hőszigetelő rendszer nagy nyomási terhelhetőség és a nedvességgel szembeni ellenállással bír, ezért kitűnően alkalmasak pince-, és lábazat-szigetelésére, egyidejűleg védelmet nyújt a vízszigetelést érő mechanikus károsodások ellen. 

Rólunk

Minden szakember azt szeretné, ha megrendelői meg lennének elégedve munkájával. Az elégedett ügyfél újra és újra igénybe veszi szolgáltatásainkat, és ajánl bennünket ismerőseinek.  Ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek minőségi munkát kell kínálnunk nekik. Minőségi munka pedig csak jó szakemberekkel valósítható meg  és a mi csapatunk ezt az irányelvet követi.